Project of 6 apartments PDF Print

The project involves the construction of 6 apartments, spread over three levels. The two structures, made ​​by a wooden framework, are linked together by a staircase that allows access to each apartment. Basically there are two different types of accommodation: one composed of a large living room, kitchen, two bedrooms, a bathroom and a laundry / utility room.

The other solution provides a living area with kitchenette, two bedrooms, an utility room and a bathroom. In both types there are large terraced along the front elevation screened by brise soleil realized with wood bands as well as on balconies built along the two side elevations.

Each house is provided with a garage, located at the rear of the structure, accessed through a common drive.

The flat roof, that joins the two structures at the top, allows the installation of the photovoltaic system, capable of satisfying the energy needs of all apartments.